Добре дошли в rvbatt.com

Уважаеми клиенти,

добре дошли в напълно обновения ни сайт за онлайн търговия с акумулатори. Тук ще намерите голямо разнообразие от продукти на производители, които са се утвърдили на световния пазар и са станали синоним за качество и надеждност.

Фирмата ни "Ровел 96" ООД е дистрибутор на всички марки акумулатори в онлайн магазина. Предлагаме безплатна заверка и монтаж за всеки закупен от нас акумулатор. Също така се грижим за гаранционното и след гаранционно обслужване на всички акумулатори закупени от нас.

open close
Промо!
Акумулатор Varta Silver 105ah agm

VARTA 105AH 950A AGM

585.00лв. 430.00лв.

Постоянно нарастващият брой електрически консуматори в модерните автомобили и специалните изисквания като старт/стоп-системите и рекуперацията на енергия при спиране изискват отлично представяне на акумулаторите. Акумулаторът VARTA H15 e с AGM-технология и доставя достатъчно енергия за често спиране и стартиране и захранва надеждно електронните консуматори по време на стоп-фазата.
AGM-технологията (Absorbent Glass Mat) на VARTA е върховата технология на пазара, отговаряща на най-високи изисквания. Специални сепаратори от микрофазерни стъклени влакна са разположени плътно между оловните плочи на AGM-акумулатора и свързват изцяло акумулаторната киселина, като така могат да преминават големи количества енергия. Това осигурява върховата мощност на акумулатора VARTA AGM.Допълнително предимство, произтичащо от технологията, е екстремната устойчивост на механични сътресения и повишен пусков ток поради по-висока ефективност, извлечена от обема на клетките.

Предимства на VARTA H15 :

-По-висока експлоатационна продължителност и до 4 пъти по-висока циклична устойчивост в сравнение с конвенционалните стартови акумулатори;
-Постоянна мощност и при пътувания на къси разстояния, придвижения „спри -тръгни“ или висока консумация при работа на място;
-Отлично акумулиране на зареждащия ток и стартова мощност при голям брой електрически консуматори;
-Абсолютно необслужваем;
-Може да се монтира във всякакво положение и е защитен от изтичане;

Описание
Ревюта (0)
 • Описание на продукта:

  Напрежение: 12V

  Капацитет: 105Ah

  Стартов ток: 950A

  Плюс: Десен

  Размери (Д,Ш,В): 394 x 175 x 190 мм

  Гаранция: 2 години

 • Отзиви

  Все още няма ревюта

  Напишете отзив първи “VARTA 105AH 950A AGM”

Call Now ButtonОбадете се
0.00лв.0 продукта