Добре дошли в rvbatt.com

Уважаеми клиенти,

добре дошли в напълно обновения ни сайт за онлайн търговия с акумулатори. Тук ще намерите голямо разнообразие от продукти на производители, които са се утвърдили на световния пазар и са станали синоним за качество и надеждност.

Фирмата ни "Ровел 96" ООД е дистрибутор на всички марки акумулатори в онлайн магазина. Предлагаме безплатна заверка и монтаж за всеки закупен от нас акумулатор. Също така се грижим за гаранционното и след гаранционно обслужване на всички акумулатори закупени от нас.

open close
Промо!
topla-top-55Ah-new

Topla Top 55Ah 560a

152.00лв. 120.00лв.

Topla е част от Словенското акционерно дружество TAB, което е създадено през 1965 г. като дъщерно дружество на Rudnik Mežica Holding (Lead Mine Mežica Holding) в регион, в който различните водещи дейности, са на възраст повече от 350 години.
Първите 15 години TAB е лицензиран партньор на Tudor, Швеция.Днес TAB произвежда широка гама оловно-киселинни, VRLA AGM и VRLA Gel акумулаторни батерии в двете си модерни фабрики с над 400 служители.
През 1995 година в собствения научно изследователски център е създаден нов тип акумулатор с висок капацитет, произведен по сложната „калциева“ технология с използването на полиетиленов джоб-сепаратор.
В едната от фабриките се произвеждат батерии, продавани под шапката на TAB: марките Topla и TAB, плюс първоначално вграждане – производител на оригинално оборудване (Mersedes-Benz, Fiat, Peugeot, Hyundai, Renault, Volkswagen), с годишен капацитет от 2 млн. броя. Вторият завод е за производство на индустриални акумулаторни батерии, с търговската марка TAB и с годишен капацитет 1 млн. броя среден размер тягови и стационарни клетки. В TAB се произвеждат също и различни военни акумулаторни батерии.
През март 1995 година TAB е сертифициран по стандарта ISO 9001, а три години по късно – ISO 14001.
Висококачествените батерии са известни по цял свят, особено в Европа, Азия и Америка.

Категория: .
Описание
Ревюта (0)
 • Описание на продукта:

  Напрежение: 12 V

  Капацитет: 55 Ah

  Пусков ток: 560 A (EN)

  Плюс: Десен

  Размери (Д,Ш,В): 207x175x190 мм

  Гаранция: 2 години

 • Отзиви

  Все още няма ревюта

  Напишете отзив първи “Topla Top 55Ah 560a”

Call Now ButtonОбадете се
0.00лв.0 продукта