Добре дошли в rvbatt.com

Уважаеми клиенти,

добре дошли в напълно обновения ни сайт за онлайн търговия с акумулатори. Тук ще намерите голямо разнообразие от продукти на производители, които са се утвърдили на световния пазар и са станали синоним за качество и надеждност.

Фирмата ни "Ровел 96" ООД е дистрибутор на всички марки акумулатори в онлайн магазина. Предлагаме безплатна заверка и монтаж за всеки закупен от нас акумулатор. Също така се грижим за гаранционното и след гаранционно обслужване на всички акумулатори закупени от нас.

open close

Продукти

Промо!
bosch-95Ah-S5A13

bosch s5 a13 95ah AGM 850a

540.00лв. 340.00лв.

Постоянно нарастващият брой електрически консуматори в модерните автомобили и специалните изисквания като старт/стоп-системите и рекуперацията на енергия при спиране изискват отлично представяне на акумулаторите. Bosch-акумулаторът S6 с AGM-технология доставя достатъчно енергия за често спиране и стартиране и захранва надеждно електронните консуматори по време на стоп-фазата.
AGM-технологията (Absorbent Glass Mat) на BOSCH е върховата технология на пазара, отговаряща на най-високи изисквания. Специални сепаратори от микрофазерни стъклени влакна са разположени плътно между оловните плочи на AGM-акумулатора и свързват изцяло акумулаторната киселина, като така могат да преминават големи количества енергия. Това осигурява върховата мощност на Bosch-акумулатора S6.Допълнително предимство, произтичащо от технологията, е екстремната устойчивост на механични сътресения и повишен пусков ток поради по-висока ефективност, извлечена от обема на клетките.

Предимства на BOSCH S6:

-По-висока експлоатационна продължителност и до 4 пъти по-висока циклична устойчивост в сравнение с конвенционалните стартови акумулатори;
-Постоянна мощност и при пътувания на къси разстояния, придвижения „спри -тръгни“ или висока консумация при работа на място;
-Отлично акумулиране на зареждащия ток и стартова мощност при голям брой електрически консуматори;
-Абсолютно необслужваем;
-Може да се монтира във всякакво положение и е защитен от изтичане
Първокласно Bosch-качество;

Описание
Ревюта (0)
 • Описание на продукта:

  Напрежение: 12V

  Капацитет: 95Ah

  Стартов ток: 850A

  Плюс: десен

  Размери (Д,Ш,В): 353 x 175 x 190 мм

  Гаранция: 3 години

 • Отзиви

  Все още няма ревюта

  Напишете отзив първи “bosch s5 a13 95ah AGM 850a”

Call Now ButtonОбадете се
0.00лв.0 продукта