Добре дошли в rvbatt.com

Уважаеми клиенти,

добре дошли в напълно обновения ни сайт за онлайн търговия с акумулатори. Тук ще намерите голямо разнообразие от продукти на производители, които са се утвърдили на световния пазар и са станали синоним за качество и надеждност.

Фирмата ни "Ровел 96" ООД е дистрибутор на всички марки акумулатори в онлайн магазина. Предлагаме безплатна заверка и монтаж за всеки закупен от нас акумулатор. Също така се грижим за гаранционното и след гаранционно обслужване на всички акумулатори закупени от нас.

open close
Промо!
Акумулатор BOSCH S5 63 Ah

bosch s5 63ah 610a

251.00лв. 175.00лв.

Акумулаторите BOSCH започват да се произвеждат още през 1927г. в Германия, като през годините успешно се развиват и увеличават своята производителност и ефективност.Изискванията към един съвременен акумулатор, като захранващо устройство са в пъти по-големи, отколкото са били в началото на тяхното производство.Множеството екстри с който е оборудван един съвременен автомобил и повишените температури в двигателното отделение са само някои от факторите, които се комбинират в намаляването на живота на акумулатора. Безспорно Bosch са едни от най-големите специалисти не само в областта на акумулаторите, но и в автомобилната индустрия като цяло.

Моделът Silver S5 e предназначен за висок клас автомобили от ново поколение с мощни двигатели. Акумулаторите са произведени с иновационна Silver-технология на Bosch и имат 30% по-висока мощност при студено стартиране, 30% по-дълъг живот и освен това са напълно необслужваеми. Подходящи са за 85% от автомобилите.

Предимства:
• иновационна Silver-технология на Bosch;
• сигурно стартиране и при екстремни температури;
• изпълнява и преизпълнява препоръките за първоначално вграждане;
• абсолютно необслужваем;
• минимално саморазреждане;
• екстремна устойчивост на къси отсечки на движение;
• максимална безопасност чрез:
- защита срещу изтичане на електролит, патентован лабиринтен капак;
- двойна защита срещу обратно запалване;

Категория: .
Описание
Ревюта (0)
 • Описание на продукта:

  Напрежение: 12V

  Капацитет: 63Ah

  Стартов ток: 610A

  Плюс: десен

  Размери (Д,Ш,В): 242 x 175 x 190 мм

  Гаранция: 3 години

 • Отзиви

  Все още няма ревюта

  Напишете отзив първи “bosch s5 63ah 610a”

Call Now ButtonОбадете се
0.00лв.0 продукта