Добре дошли в rvbatt.com

Уважаеми клиенти,

добре дошли в напълно обновения ни сайт за онлайн търговия с акумулатори. Тук ще намерите голямо разнообразие от продукти на производители, които са се утвърдили на световния пазар и са станали синоним за качество и надеждност.

Фирмата ни "Ровел 96" ООД е дистрибутор на всички марки акумулатори в онлайн магазина. Предлагаме безплатна заверка и монтаж за всеки закупен от нас акумулатор. Също така се грижим за гаранционното и след гаранционно обслужване на всички акумулатори закупени от нас.

open close

Продукти

Промо!
Зарядно устройство BOSCH C7

Bosch C7

250.00лв. 207.00лв.

Инструкции за употреба

Зарядното устройство е подходящо за зареждане на всички видове 12V и 24V оловно-киселинни акумулатори, вкл. AGM, VRLA, Gel, Ca/Ca, и др.

Функция Supply – режим: работи като изправител, когато батерията е демонтирана. Тази функция е особено полезна специално при смяна на акумулатора, за да не се изгубят настройките на двигателя, алармената инсталация, радиоуредба и други електронни уреди.

Функция Recond – режим: реактивиране на силно разредени акумулатори, редуцира съдържанието на сулфат, което удължава живота на акумулатора, зарядното може да бъде прикачено към батерията месеци наред.

Описание
Ревюта (0)
 • Описание на продукта:

  Волтаж: 12V/24V

  Размери (Д x Ш x В): 297 x 108 x 65 мм

  Сила на тока: 12V/7A    24V/3,5A

   

 • Отзиви

  Все още няма ревюта

  Напишете отзив първи “Bosch C7”

Call Now ButtonОбадете се
0.00лв.0 продукта