Добре дошли в rvbatt.com

Уважаеми клиенти,

добре дошли в напълно обновения ни сайт за онлайн търговия с акумулатори. Тук ще намерите голямо разнообразие от продукти на производители, които са се утвърдили на световния пазар и са станали синоним за качество и надеждност.

Фирмата ни "Ровел 96" ООД е дистрибутор на всички марки акумулатори в онлайн магазина. Предлагаме безплатна заверка и монтаж за всеки закупен от нас акумулатор. Също така се грижим за гаранционното и след гаранционно обслужване на всички акумулатори закупени от нас.

open close

Продукти

Промо!
Зарядно устройство BOSCH C3

Bosch C3

125.00лв. 105.00лв.

Зарядното устройство разполага с общо 4 режима на зареждане за различни акумулатори в различни състояния. То извършва ефективно и сигурно зареждане. За разлика от традиционните продукти зарядното устройство има специална функция, която прави възможно почти напълно разредени акумулатори да се заредят отново. Поддържащо зареждане: за да се поддържа пълната степен на зареденост на акумулатора, зарядното устройство може да остане включено продължително време. След процеса на зареждане зарядното устройство преминава автоматично в режима на поддържащо зареждане

Инструкции за употреба

Зарядното устройство е подходящо за зареждане на всички видове 6V и 12V оловно-киселинни акумулатори, вкл. AGM, VRLA, Gel, Ca/Ca, и др.

 

Описание
Ревюта (0)
 • Описание на продукта:

  Модел: BOSCH C3

  Тип на акумулатора: 6 V + 12 V оловен акумулатор (AGM, GEL, MF,
  отворен и с предпазен клапан за надналягане)

  Изходно напрежение: 12V, 0.8/3.8A

  Размери (Д x Ш x В): 185 x 81 x 55 мм

  Зарежда до: 6V – 1,2Ah – 14Ah

  12V – 1,2Ah – 120Ah

 • Отзиви

  Все още няма ревюта

  Напишете отзив първи “Bosch C3”

Call Now ButtonОбадете се
0.00лв.0 продукта