Права за ползване

Поръчка

Може да направите Вашата поръчка на тел.:0877/096 095 или през платформата на сайта.

При направена поръчка през сайта, ние ще се свържем с Вас в работно време на посочения телефон за потвърждение и ако е необходимо, за допълнителни уточнения.

Ако клиентът желае да поръча батерия, която не отговаря на каталожните изисквания на производителя, то той губи правото си на гаранция.

Доставка

Поръчки направени и потвърдени по телефона до 15:00 часа се доставят на следващия работен ден до офис на Еконт и до два работни дни до адрес за по-малките градове и населени места.

При поръчка над 80 лв. доставката до офис на Еконт е БЕЗПЛАТНА.

При поръчка под 80 лв. доставката до офис на Еконт е 5 лв.

При поръчка до адрес доставката е 10 лв.

При поръчка на акумулатор над 100Ahдоставката до офис на Еконт или до адрес се заплаща от клиента.

 

Плащане

Заплащането на акумулатора става с наложен платеж при получаването му от куриерската фирма.

Гаранция и приемане на рекламации

1-При възникнал проблем, трябва да се провери дали акумулаторът не е разреден. Зарежда се с импулсно зарядно устройство или с ток между 3 и 6А до достигане на напрежение – 14.4V и 12,8 V при разкачен от зарядното устройство акумулатор при изминали поне 30 минути.

2-Ако не се касае за изтощен акумулатор – същия се представя в упълномощените за това сервизи описани в Гаранционната карта или акумулаторът се изпраща при нас за зареждане,тестване и констатация.При констатиран дефект акумулатора се заменя с нов. Други претенции са недопустими.

Гаранционни срокове

Гаранционният срок за леки и лекотоварни автомобили е 2 или 3 години в зависимост от марката и модела на акумулатора, като на всеки, тя е описана под снимката на продуктовата страница.

Гаранционният срок за мотоциклети е 6 месеца.

При употреба в таксиметрови автомобили гаранцията е 6 месеца.

При употреба в товарни автомобили, автобуси и микробуси (повече от 8+1 места) гаранцията е 12 месеца.

Акумулаторите нямат гаранция при употреба в каравани, лодки, яхти, инвалидни колички, за осветление, агрегати за ток и други области на приложение в изявено циклично натоварване.

Връщане на стока

Можете да върнете закупен продукт през сайта, в срок от 14 (четиринадесет) дни от получаването му, ако той не е ползван, няма видими следи от нараняване, драскотини и други подобни и е в оригиналната си опаковка. Преди да пристъпите към връщането на стоката, моля, свържете се с нас по телефон за уточняване на подробностите. При връщането на продукта задължително трябва да приложите обратно всички получени от нас документи като Гаранционна карта, касова бележка (фактура), инструкции за употреба и т.н. Възстановяването на заплатената сума ще бъде извършено след обратното получаване на стоката и установяване на състоянието и. Възстановяването става чрез банков превод или пощенски запис. Всички такси и комисионни по транспорта на върнатата стока са за сметка на купувача.

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Относно: използването на интернет страницата www.rvbatt.com

В сила от 25.05.2018 г

ВЪВЕДЕНИЕ

Извършвайки дейността си, “Ровел 96” ООД, ЕИК 203109811, със седалище и адрес на управление: гр. Варна ул.“Цар Гаврил Радомир“ 7, обработваинформация, между която и такава, представляваща лични данни.
Тази интернет страница www.rvbatt.com се притежава от “Ровел 96” ООД и се управлява от Дружеството в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба включително, но не само Регламент (ЕС) 2016/679 („GDPR”).
Настоящата Политика има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни в качеството си на администратор, както иза Вашите права.
Защитата на личните данни е от изключителна важност за нас. „Ровел 96“ ООД  не продава вашите данни на други дружества или лица. Ако предоставяме Вашите данни на трети лица, то това са наши изпълнители, които обработват информацията от наше име, следвайки инструкциите ни и прилагайки нашия стандарт за защита на личните Ви данни. Ние се стремим да бъдем максимално ясни, конкретни и прозрачни в информацията относно обработването на личните Ви данни, която Ви предоставяме.

КАКВО СА ЛИЧНИ ДАННИ

Лични данни са всяка информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице (като електронен адрес, имена, възраст, дата на раждане, телефон и други).

СЪБИРАНЕ И ИЗПОЛВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Ровел 96 ООД  събира, използва, съхранява и обработва личните Ви данни, които са нужни на Дружеството за изпълнение на предоставяне на услугите и стоките на Ровел 96. След приключване на доставката до адрес/офис на Еконт или продажба в магазина ни, ние не пазим и не съхраняваме Вашите лични данни.